Applinet B.V.
Home
 
Anababa
Website voor ouders
Lees hier verder
 
Mindfulness Ga naar de cursus
Mindfulness Training (nieuwe cursus)
Lees hier verder
 
Luisteren Ga naar Hoedoe
Nieuwe online cursus: Actief luisteren
Lees hier verder

Technische specificaties advertenties bij Applinet

HTML5-advertenties

Wij gebruiken de Revive Adserver 4.1 om advertenties te plaatsen op onze websites. De url van uw landingspage geeft u aan ons door en deze configureren wij in het advertentiesysteem. Deze url kan meetparameters van Google Analytics e.d. bevatten.

De advertentie kan worden aangeleverd in de vorm van een IAB zipfile-formaat. Let in het bijzonder op gebruik van relatieve verwijzingen naar afbeeldingen, Javascript- en css-bestanden in de mappenstructuur, die als één geheel wordt aangeleverd in een zip-bestand. De bestanden worden zonder bewerking geüloaded naar een map op de advertentieserver, waar de banner werkt als een kleine statische website.

Niet mogelijk is het gebruik van absolute verwijzingen, of code die preprocessing of bewerking behoeft om online te kunnen worden geplaatst. Vanwege SSL-compatibiliteit is het niet mogelijk dat de banner elementen bevat die elders gehost worden.

Flash wordt niet meer ondersteund

Flash was tot 2015 een populair formaat voor geanimeerde advertenties. Applinet plaatst geen Flash-advertenties meer, aangezien de goede weergave daarvan niet kan worden gegarandeerd. Het aanbevolen alternatief is HTML5 (versie 5 van de HTML-standaard van het W3C), dat door alle moderne browsers wordt ondersteund, ook op tablets en mobieltjes.

Terug naar Adverteren op de websites van Applinet